Sunday, February 18, 2007

Bilder fra Kenya :D

en skjønn unge hos familien vi overnatta hos i Marich Passdet obligatoriske solidaritetslinjabildet tatt utenfor Wakor church
vi lekte med barna ved elva i Marich. siden de ikke kunne engelsk, og vi ikke pokot, tegna vi paradis i sanda og lekte bla.a boogieboogie, aramsamsam og bro bro brille - det gøye var at mange av barna hadde hatt besøk på skolen (av teater/musikklinja) og kunne de lekene.. ;)
flere skjønne kids fra lokalfamilien. de varlitt småforkjøla hele gjengen. muligens fordi det ble ganske kaldt om kvelden og den lille knøttungen her var den eneste som hadde annet enn kjempetynne klær?
første fem på Mount Koh (litt over 3000m). vi starta på ca 1000 meter og spaserte opp et par tusen meter for morro skyld. rare nordmenn.



yeee, vi så leopard i shaba - et område hvor det egentlig ikke finnes store kattedyr! hihi! det var elkana (min siss sjåfør) som så den.. ;) flink kar!
en dings i en teremittue! :D
sjifaffer ble det mange av, men de er grådig elegante og kule da!
feltarbeid i Marich - her har vi linn kristin, og sandra som skravler med benjamin (venstre) og guiden/tolken vår david (høyre). noe av det beste med turen var å snakke med forskellige folk :D
endre og sandra prøver å få rene klær... om det funka er en helt annen sak. men NÅ er vel klærne endelig rene igjen. ;)

det var det nærmeste jeg kom giraffene i giraffparken i nairobi - noen fikk rimelig bra sjifaffsleik i hele ansiktet.. hm. hver sin smak sier jeg bare.
therese og en kul kid på samaritan children's home. morromorro :D
jeg ble også funnet av noen skjønne kenyakids ;)tre jenter som var på skolen på barnehjemsområde dagen vi var der. vi lekte masse med de allikevel da ;)
en liten kar i store sko i pumwanislummen - se symbolikken om du vil.. velg selv.
to gamle damer i pumwani. utrolig skjønne på sin måte. :)




1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bildeeeer! Så utrolig mange hyggelige folk i Kenya :) Jeg tenkte også en del på det at vi faktisk har muligheten til å kunne dra dit. De jentene jeg snakka med på barnehjemmet snakka også om det...
Veldig vanskelig å finne et ord som beskriver hele turen når noen spør hvordan det var ja! Det er ganske umulig egentlig. Var så mye.

1:39 PM  

Post a Comment

<< Home